Wilk do mięsa Profi Line 1/2 UNGER 12

Dostępność: na wyczerpaniu
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena brutto: 5 372,76 zł 5372.76
Cena netto: 4 368,10 zł
Cena w innych sklepach: 5 655,54 zł
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

  • Przeznaczony do użytku profesjonalnego, doskonale sprawdza się w sklepach rzeźniczych, supermarketach, dużych stołówkach, restauracjach i innych punktach gastronomicznych
  • Do mielenia każdego rodzaju mięsa bez kości
  • Elegancka obudowa silnika wykonana z polerowanego odlewu aluminium
  • Gardziel wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
  • Demontowalna gardziel ze stali nierdzewnej
  • Wentylowany silnik asynchroniczny, z zabezpieczeniem przed przegrzaniem
  • Liczba obrotów ślimaka: 140 obr./min.
  • Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
  • W zestawie sitko z otworami śr. 6,5 mm oraz szarpak
  • Taca z lejem załadowczym ze stali nierdzewnej
  • Wydajność chwilowa: ok. 150 kg/h
  • Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
  • Otwór załadowczy: śr. 52 mm
  • Średnica wyjścia gardzieli śr. 70 mm
  • Waga: 23 kg

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl